Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ




Η ασθένεια είναι μεταδοτική . 

Τα μικρόβια δεν σέβονται κοινωνικά επίπεδα και κυκλοφορούν ανάμεσα στη κοινωνία από άτομο σε άτομο μέχρι να τα σταματήσει κάποιο φάρμακο .
Έτσι και η παρέκκλιση δεν σέβεται κανένα και κυκλοφορεί από άτομο σε άτομο μέχρι να την σταματήσει σε κάποιο τρελοκομείο ή από κάποια τεχνική ή από την καλλιέργεια του μυαλού ..

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι υπάρχει παραφροσύνη γεννητικής προέλευσης γιατί μπορούσαν να παρατηρήσουν ότι τα παιδιά παρεκκλινόντων γονιών ήταν και τα ίδια συχνά παρεκκλίνοντα .
Υπάρχει παραφροσύνη γεννητικής προέλευσης αλλά είναι σε μερικές περιπτώσεις και μόνο όταν λείπουν μερικά μέρη .

Ένα άλλο ποσοστό ανήκει στην κατηγορία της πνευματικής καθυστέρησης αλλά πέρα από αυτά όλοι οι χαρακτήρες είναι άνθρωποι που δέχονται προγράμματα , τα οποία μπλέκουν τις περιπτώσεις τους .

Η μετάδοση της νεύρωσης , της ψύχωσης της μανίας ή της κατάθλιψης έχει πολύ απλές αρχές και το μόνο που χρειάζεται είναι η αναισθησία μικρή ή μεγάλη σε στιγμές πόνου σωματικού ή οδυνηρού συναισθήματος .

Όταν ένα άτομο για οποιονδήποτε λόγο πέσει αναίσθητο οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα του αντιδρούν λίγο πολύ σύμφωνα με τα δικά τους προγράμματα και αρχίζουν να δραματοποιούν τις συμπεριφορές από τα δεδομένα των δικών τους προγραμμάτων

Μα θυμάσαι ότι η δραματοποίηση ενός παρεκκλίνοντος μπορεί να ρίξει αναίσθητο έναν ορθολογιστή .

Οι γονείς μεταδίδουν τα προγράμματά τους όταν τα δραματοποιούν μπροστά σε άρρωστα ή τραυματισμένα παιδιά .
Αυτός βέβαια δεν είναι ο μόνος τρόπος που μεταδίδεται η παρέκκλιση .
Υπάρχουν οι τραυματισμοί , τα χειρουργεία  και οι φίλοι μας οι οδοντίατροι με τα αναισθητικά τους κατά τις εξαγωγές .
Όλες οι συζητήσεις πάνω από τέτοια άτομα τεχνητά αναίσθητα , δημιουργούν παρέκκλιση και μπαίνουν στο άτομο σε μορφή προγράμματος .
Παρόμοια σε τόπους ατυχημάτων παρευρίσκονται άτομα , τα οποία δραματοποιούν δικά τους προγράμματα και μεταδίδουν την παρέκκλιση στο αναίσθητο άτομο .

Αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι το παιδί θα πάρει ακριβώς την συμπεριφορά αυτή σαν πρόγραμμα και θα αρχίσει να αντιδρά ακριβώς έτσι .
Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με δύναμη εκλογής αλλά το βέβαιο είναι ότι παιδιά δίπλα σε παρεκκλίνοντες γονείς είναι αναπόφευκτο να μην έχουν παρεκκλίσεις .

Λανθασμένες αντιλήψεις σε μια κοινωνία δημιουργούν προγράμματα που όταν διεγερθούν μπορούν να σε αφήσουν αναίσθητο .
Πάρε παράδειγμα το χοιρινό κρέας σε κάποιες κοινωνίες μπορεί να σε σκοτώσει . Στις Ινδουιστικές τα σκατά της αγελάδας μπορούν να σε κάνουν άγιο , κ.λ.π.
Η αγριότητα ορισμένων φυλών που ζουν σε πρωτόγονη μορφή και η συχνότητα των ασθενειών τους προέρχεται από τα προγράμματα τους και όχι από έμφυτες προσωπικότητες .
Απομάκρυνε κάποιον από το διεγερτικό του περιβάλλον , μάθε του αγγλικά και θα δεις ότι θα ξέφευγε από πολλές κατηγορίες παρεκκλίσεων .
Η διαφορά ενός ιθαγενή στη μετάδοση είναι ότι αυτός είναι έξω από τα σίδερα του τρελοκομείου αφού δεν υπάρχουν τέτοια ιδρύματα στη φυλή του .

Παρατηρώντας την μετάδοση της παρέκκλισης βλέπουμε ότι η μητέρα στην αρχή του γάμου της μπορεί να μην είναι παρεκκλίνουσα .
Όταν όμως αρχίσει να την χτυπά ο άντρας της επειδή δραματοποιεί τα δικά του προγράμματα αρχίζει και παίρνει τις παρεκκλίσεις του σαν δικό της μέρος της αντιδραστικής της διάνοιας .
Έτσι θα δραματοποιεί το πρόγραμμα πάνω στο παιδί της όταν αυτό γεννηθεί  , έχοντας το παιδί της σε μια συνεχή διέγερση .

Η κοινωνία συμπεριφέρεται όπως και ένας οργανισμός .
Όπως τα κύτταρα μπορούν να καταστρέψουν τον οργανισμό , έτσι και μερικοί άνθρωποι μπορούν να καταστρέψουν ένα μεγάλο κοινωνικό σύνολο .
Τα λογικά επιχειρήματα , όσον αφορά την σωματική τιμωρία , δεν είναι ανθρωπιστικά , αλλά πρακτικά .

Η κοινωνία είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικού μεγέθους και όταν αυτή λέει ότι η τιμωρία είναι αναγκαία , εξακολουθεί την μετάδοση της παρέκκλισης .
Το αποτέλεσμα είναι γεμάτες φυλακές και ιδρύματα .
Και τότε ένα κομμάτι καταπιεσμένο φτάνοντας στον τόνο 1 ( της απάθειας )  , εξεγείρεται και σκοτώνει τον κυβερνήτη .
Όλες οι βίαιες επαναστάσεις ποτέ δεν κερδίζουν επειδή ξεκινούν  από παρέκκλιση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: