Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ψάχνω δουλειά , Θέλω ν' αλλάξω την ζωή μου , Ξέρεις κάτι ?

, To Blog or not to Blog ....?....


Ρε ούτε από το σπίτι σου δεν είναι να βγείς.”



…Όταν σας λέω να πάτε να πιείτε τον καφέ στην Βραζιλία κι ότι εκεί στοιχίζει φτηνότερα, δεν κάνω πλάκα. Ούτε υπερβάλλω. Ούτε μιλώ μεταφορικά. Κυριολεκτώ.
Η κυβέρνηση σκέφτεται να λύσει τα προβλήματα με την ληστεία και την προσευχή. Από την μια ληστεύει, χαρατσώνει, φορομπήχνει, πίνει το αίμα των πολιτών και από την άλλη προσεύχεται, κάνει δεήσεις, και ανάβει κεριά για να λυθούν τα προβλήματα από μόνα τους.


Πάς να πιάσεις δουλειά σε περίπτερο και σου ζητάνε proficiency στα Αγγλικά και προϋπηρεσία. Ρε μπάς κι έκανα λάθος αναρωτιέσαι και πήρα το τηλέφωνο της αποκάτω αγγελίας που ζητάει υποδιευθυντή πολυεθνικής; Όχι κύριε, σου λέει, το περίπτερο πήρατε. Δηλαδή τι νομίσατε, ο πάσα ένας έχει τα προσόντα να γίνει περιπτεράς; Αν ήξερε γράμματα η επιχειρηματίας-περιφτερού που ψάχνει προσωπικό, θα ζήταγε και βιογραφικό με πρόσφατη φωτό. Έχουμε όντως ξεφύγει.


Μπουρδελοξενοδοχεία-γαμιστρώνες σου ζητάνε 2 ξένες γλώσσες για ρεσεψιόν. Μήπως θέλετε και κανένα ντοκτορά από τη Σορβόννη ρε μαλάκες; Για να τρώς στη μάπα τον κάθε ανώμαλο. 

Η “ιστορική συνέχεια” αφορά μόνο τις πουστιές. Πάει η κοπελίτσα για πωλήτρια και πρέπει να δώσει και κώλο στο λιγδο-μαγαζάτορα που είναι εξήντα χρονών άπλυτος. Η “σεξουαλική παρενόχληση” είναι αμερικανιά, όμως εκεί πας μέσα αν σε πιάσουνε. Εδώ βιάζει ο άλλος το κοριτσάκι που πάει για μεροκάματο και την βγάζει και καριόλα μετά με δύο πληρωμένους ψευδομάρτυρες. Και της κάνει και αγωγή για αποζημίωση. Πού είστε ρε Δράκοντα και Λυκούργε;


“Ζητείται εμφανίσιμη νέα για μπάρ. Προσφέρεται μισθός συν ποσοστά”. Βάλε “ζητείται μαλακισμένη πουτάνα”, ρε παλιονταβατζή της κακιάς ώρας. Γιατί ακόμα και την γυναίκα που έχει αποφασίσει να νοικιάζει το σώμα της για να ζήσει, το σύστημα δεν την αφήνει να δουλέψει μόνη της. Πρέπει οπωσδήποτε να της τα μασάνε κάποιοι. Η εφορία, ο “επιχειρηματίας” και ο πουλημένος μπάτσος.

Κουράστηκα να λέω, κουράστηκα να βρίζω, κουράστηκα να φτύνω. Μήπως βγαίνει και τίποτα; Το μόνο θετικό είναι ότι το ξεχαρβάλωμα, κάπου σταματάει, γιατί δεν έχει να πάει άλλο πιό κάτω.

Οι πιτσιρικάδες δεν μασάνε πλέον τις μαλακίες σας. Ούτε ενδιαφέρονται για το τι ψυχή θα παραδώσουν.

Και εσύ μου λες , οτι θα αλλάξεις ??

Για να δούμε φίλε και φίλη μου . !!!

Πόσο θα σε αφήσουν !!!!

1 σχόλιο:

paris61 είπε...

people are the only animals who eat themselves, to death